Website en Interface Design

HTML5, CSS3 Websites, WordPress (CMS)

DUIDELIJKE WEBSITE IS ESSENTIEEL…

Voor goede informatieoverdracht is een duidelijke website essentieel. Een site waarop informatie logisch is gerangschikt en de bezoeker op makkelijke manier zijn weg vindt. Heel belangrijk daarbij is de uitstraling van de website; onaantrekkelijke en verouderde websites worden vaak niet voor een tweede maal bezocht. Webdesign is min of meer het creëren van nieuwe innovatieve oplossingen.

ANALYSE EINdigt met een oplossing

Elk ontwerptraject begint daarom met een analyse van de doelstelling en een daarbij behorende doelgroep. Deze analyse eindigt met een oplossing; een geheel nieuwe website of een make-over van uw bestaande website wanneer deze slecht functioneert of is verouderd. Ook voorzien wij websites desgewenst van een content management systeem zoals bijvoorbeeld WordPress). Ook ontwikkelen we veel maatwerk oplossingen binnen de bestaande website structuur van onze opdrachtgevers.

Chessweb, onze vertrouwde partner

Chessweb is voor onze klanten een veilige haven op het gebied van webhosting. Zij bieden u hoge service tegen een aantrekkelijke prijs. Het motto is niet voor niets: ‘Uw tevredenheid is onze prioriteit.’ Voor ieder probleem bieden zij een passende oplossing!

Huisstijl & Website – Smart Robotics

Huisstijl & Website Duke Tattoo

Huisstijl & Website – Tête de Cuvée

Website realisatie – Verwersstraat

Menu