My Jewellery HotSpot: Jutt!

Naast de online shop, wordt My Jewellery bij honderden winkels verkocht in binnen- & buitenland! Online shoppen is leuk & gemakkelijk maar sfeerproeven in één van onze winkelverkooppunten is toch ook wel erg fijn :)! Vandaag nemen we je mee naar Jutt! Deze winkel is gelegen in het centrum van Den Bosch en nog geen 2 maanden open, een aanrader!

Ken je de winkel Juul!? Dé snoepwinkel op het gebied van fashion in Den Bosch. Goed nieuws voor de liefhebbers, want afgelopen februari heeft Juul een tweede winkel geopend, genaamd Jutt. Deze twee winkels worden gerund door zussen Peggy en Jessie. De collectie van Jutt bestaat uit een zeer zorgvuldig afgewogen mix van exclusieve merken, zoals American Vintage, Zoe Karssen, LA Sisters, Denny Rose, La Petite Francaise, Modström, Suncoo, Redsoul, Black Orchid en nog veel, veel meer. Daarbij wordt er voornamelijk gekeken naar het selecteren van bijzondere en kleurrijke items. Exclusiviteit is Jutt haar motto en daarmee onderscheidt de winkel zich van de grotere winkelketens. Voor bijna elke leeftijd, maar ook voor bijna elke portemonnee is er wat leuks te vinden!

Sinds de opening van Jutt, is My Jewellery in de winkel te koop. Eigenaressen Peggy en Jessie vielen voor het merk My Jewellery door het opvallende kleurgebruik en de wekelijks vernieuwende collectie. De opvallende roze displays van My Jewellery passen perfect bij het interieur van de winkel en zorgen dat de sieraden mooi worden geshowd. Bij Jutt zijn vooral de quote armbanden en quote ringen erg populair.

De winkel Jutt heeft een goed gevoel voor bijzondere trends. Voor dit seizoen zijn er een aantal trends die er boven uit springen in de winkel, volgens de enthousiaste eigenaresses. De ‘Maxi-jumpsuit’ zien we erg veel terug in verschillende varianten en deze is perfect te combineren met de ‘Jungle-trend’ van nu. Hoe meer flamingo’s, bloemen en palmbomen, hoe beter! Daarnaast is komend seizoen perfect voor de rokjes liefhebbers. We zien ze namelijk in alle soorten en ook de lengte maakt dit seizoen niet uit, waardoor je oneindig kan variëren! De laatste voorjaarstrend zijn pasteltinten. Deze zie je zowel in de winkel van Jutt maar ook in de collectie van My Jewellery terug. De lieve en zachte kleuren zijn helemaal van dit seizoen!

De winkel Jutt kun je vinden in de Kolperstraat op nummer 25 in Den Bosch. Je bent gewaarschuwd: zodra je Jutt binnenloopt, wil je meteen alles hebben!

Bron: www.my-jewellery.com

 

Menu