WEBSITES & WEBSHOPS

Addix ontwikkelt websites en webshops die op alle devices (desktop & mobiel) responsive zijn, krachtig en helder vormgegeven, voorzien van een gebruiksvriendelijke interface en technisch optimaal functioneren. Geen standaard thema met een logo, we ontwikkelen alles op maat. Geheel naar wens, in een reeds bestaande of nieuwe huisstijl, van landingspage tot uitgebreide webshop.

Hoe gaan we te werk…

Al ruim 20 jaar ontwerpen en ontwikkelen we unieke, kwalitatieve websites, webshops en applicaties voor zowel jonge start-ups als gevestigde bedrijven. We bouwen onze websites in WordPress, voorzien van de gewenste instellingen. WordPress wordt gezien als een van de meest gebruiksvriendelijke content management systemen (CMS). We ontwikkelen en/of implementeren daarnaast complete webshops draaiend met WooCommerce en betalingssystemen. De vormgeving van een website of webshop in een bestaande huisstijl verzorgen we tot in de puntjes. Addix verzorgt ook het ontwerp van logo’s & huisstijlen en kunnen we in het complete traject desgewenst gecombineerd mee ontwikkelen.

WordPress onderhoud abonnement

Na de ontwikkeling van een website of webshop is het onderhoud erg belangrijk, dit regelen we voor al onze opdrachtgevers vanuit een centraal systeem. Updates aan WordPress, het basis thema met componenten en de draaiende plugins moeten doorgevoerd worden. Dit verzorgen we voor een vast bedrag per maand.

Webhosting

Bij onze vaste webhoster Chessweb ben je verzekerd van de veiligheid én snelheid van een website of webshop. Zij maken met dubbel uitgevoerde servers ieder uur back-ups van de bestanden, waardoor een website of webshop optimaal is beschermd tegen dataverlies. (Niet verplicht)

Het fundament van onze web applicaties:

Laat je website ontwikkelen door een professional!

Wil je meer informatie of advies, neem dan geheel vrijblijvend contact op! We plannen een afspraak in bij ons in de studio of desgewenst via telefoon of beeldbellen. Daarna kunnen we snel en transparant inschatten wat we voor uw organisatie kunnen realiseren en binnen welk budget. Een website die echt indruk maakt en aan alle verwachtingen voldoet!