Ontwerp en realisatie (borduren) van Emblemen en Badges

Het ontwerpen van emblemen is een vak apart, het zelfde geldt overigens ook voor logo’s en andere beeldmerken. Bij drukwerk spreken we in de meeste gevallen van 4 kleuren of minder, bij een embleem of badge begint het vaak pas bij 4 kleuren. Deze kleuren moeten worden afgestemd op garens. Het verschil tussen print en borduren zit hem dus in deze garens. Waar je bij drukwerk met haarlijnen kunt werken is dit bij borduren haast onmogelijk. Zodoende is het dus belangrijk dat bij het ontwerp hiermee al rekening wordt gehouden, met name bij de typografie. Het formaat van een embleem kan variëren, de vorm staat hier verder los van. Hoe groter het embleem des te gedetailleerder we kunnen ontwerpen. Hoe kleiner des te minder. Wij werken al jaren met deze technieken en zijn hierin gespecialiseerd. Zodoende ontwerpen en borduren we een prachtig Embleem met de juiste garens en op het gewenste formaat.

Ontwerp voor buttons en productie in Full colour bedrukking!

Vanwege ruimte gebrek op de gemiddelde kiel of juist als extra gadget zou je ook kunnen kiezen voor de old school Buttons. De trendy button uit de jaren 80 is erg populair en wordt regelmatig besteld. Deze vaak ronde buttons zijn verkrijgbaar in de formaten ø25, ø37, ø45, ø55, ø75 of ø100 millimeter en in een oplage van minimaal 50 stuks. Informeer vrijblijvend naar onze prijzen en vele andere mogelijkheden op dit gebied.

Ontwerp en productie van hard emaille, rubber (PVC) & cloisonné PINS

Een ander authentiek product is de pin. Deze zijn vaak niet groter dan een paar centimeter en kunnen worden vervaardigd uit verschillende materialen waaronder zacht en hard emaille, rubber, cloisonné of gegoten voor 3D effecten. Ook vanwege het zelfde probleem “Ginne plaots meer op munne Kiel” kiezen steeds meer clubs en Horeca gelegenheden er voor om Pins te laten maken i.p.v. een ‘groot’ embleem. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en variaties op dit gebied.

Bezoek onze speciaal ingerichte website voor deze producten: www.emblemenontwerp.nl

Lees meer:

Branding & Webdesign JBH Nascholing

Onlangs ontwikkelden we de Branding en de Portal voor JBH Nascholing, dé nascholingsorganisatie voor en door huisartsen en praktijkondersteuners in…