Pimp my… Lesaanhangwagen

Pimp my… Lesaanhangwagen. Een mooie en niet alledaagse opdracht van Autorijschool Zone 073 uit ‘s-Hertogenbosch. Een occasion voorzien van een nieuwe Branding in de vorm van op maat gemaakte Huifzuil zeildoeken. Afgewerkt en compleet opgeleverd!

Autorijschool Zone 073

Instructeur en eigenaar Robert van Gaalen is zo goed als geboren in de lesauto, zolang hij leeft is zijn vader al auto rijinstructeur. Een paar jaar geleden kreeg hij zelf het rijles virus te pakken en is gestart met de opleiding tot rijinstructeur aan ‘De Verkeersacademie’ te Nieuwegein, één van de beste opleiders van Nederland. Al snel bleek hier dat hij de kennis en ervaring van zijn vader goed kon toepassen.

Ook zijn jarenlange ervaring als bedrijfsleider heeft ervoor gezorgd dat Robert een fijne manier van uitleg heeft ontwikkeld en altijd oor heeft voor de leerling. Met deze eigen en frisse kijk op het lesgeven zorgt hij voor leuke en leerzame lessen. Het is zíjn doel om van jou, op een zeer vlotte en goede manier, een veilige weggebruiker te maken.